Disrupt eller dø!

Er din virksomhed fremtidssikret? 

Disrupt eller dø! 

Det sker for taxabranchen, hotellerne og bankerne. Ja selv Mærsk bliver udfordret i en verden, hvor teknologi og globalisering vender op og ned på tingene. Desværre handler mange for sent, når deres branche bliver disruptet. 

Disruption vil også banke på hos dig før eller siden. Så det er vigtigt, at du er på forkant med udviklingen. Ideerne kommer sjældent fra de bonede gulve i bestyrelseslokalet, men nærmere fra et par unge fyre i en garage. 

Gør din virksomhed klar til at møde fremtidens udfordringer 

I oktober 2017 tager en flok innovative, nysgerrige og skarpe unge mennesker til Silicon Valley i San Francisco - og det kan din virksomhed blive en del af. Tag med til verdens mekka for innovation og IT, eller få en kvik studerende til at udfordre dig og din virksomhed. 

Vi arbejder på et intenst program, hvor vi skal mødes med de bedste virksomheder inden for innovation og teknologi. Programmet er åbent endnu, så du kan have indflydelse på den viden, vi skal ud at indsamle. Se det vedlagte og foreløbige program. 

Efter rejsen har du mulighed for at deltage i et rejseforedrag med højdepunkterne og indsigterne fra turen. 

Hvad får du ud af at tage med? 

For et begrænset antal virksomhedsledere tilbyder vi deltagelse i rejsen. Bliv klogere på fremtidens tendenser i Silicon Valley, og udvid dit faglige netværk ved at rejse sammen med andre virksomhedsledere. Prisen for deltagelse er 5.000 kroner (fly, hotel mm. afholdes selv).

Hvad får du ud af at sponsorere en studerende? 

Send en studerende til Silicon Valley og rusk op i din virksomhed. Lad den studerende udfordre dig positivt ved at stille spørgsmål og undre sig. Efter turen får du et bud på den nyeste viden inden for teknologi og innovation i form af en rapport og et møde med den studerende. Der vil være mediedækning under projektet. Pris per studerende inklusiv rapport 3.000 kroner. 

Har vi fanget din interesse? 

Der er 20 studerende og derfor kun 20 virksomheder, der kan sponsorere en studerende. Vil du gerne have fingrene i en af dem eller høre mere om projektet, kan du kontakte Jakob Brolin Gade på telefon 51 62 28 51 eller på jg@aalkat-gym.dk 

Hvem står bag? 

Rejsen sker i samarbejde med Aalborg Katedralskole og Region Nordjylland, der ønsker at fremme entreprenørskab og samarbejde mellem studerende og virksomheder.

> Download invitation

 

Fakta om arrangementet

Dato:
1. oktober 2017 - 30. oktober 2017

Tid:
Oktober 2017

Sted:
Silicon Valley

Pris:
3.000 kr. for sponsorat af studerende - 5.000 kr. for deltagelse (ex. hotel og ophold).

Kontakt navn:
Jakob Brolin Gade, tlf. 51 62 28 51.

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune