DM16 - Konference om Digital Markedsføring

DIGITAL MARKEDSFØRING er en hel dag om online markedsføring.

Digital markedføring er meget mere end en Facebook-gruppe og en bannerreklame. DM-konferencen er stedet, hvor du får overblik og inspiration til at finde vej i internetjunglen.

Formålet med konferencen er at klæde dig på til at vælge mellem forskellige digitale medier på et kvalificeret grundlag. Du kan på forhånd sætte dig ind i dagens emner og koble dig på de emner, der passer til netop dine ønsker og behov.

Konferencen er bygget op af individuelle indlæg af hver en times varighed - hvoraf du har mulighed for at vælge tre i løbet af dagen.

Til at undervise og lede de enkelte indlæg har vi inviteret en række kompetente indlægsholdere, der hver især har ekspertviden inden for deres felt.

I løbet af dagen har du mulighed for at 'shoppe' rundt mellem de mange forskellige indlæg og koble dig på de indlæg, der passer dig bedst. Du skal forud for konferencen tilmelde dig i alt tre indlæg.

Efter kaffepausen præsenterer alle oplægsholdere hver især de tre vigtigste pointer fra hver deres indlæg. Dermed får du en hurtig opsummering - også fra de indlæg, du ikke har haft mulighed for at deltage i.

Se det fulde program og mere info om DM16 på dmkonf.dk.

Tilmeld dig på it-forums hjemmeside.

Fakta om arrangementet

Dato:
6. december 2016

Tilmeldingsfrist:
4. december 2016

Tid:
10.00-16.00

Sted:
Nupark Innovation A/S
Nupark 51
7500 Holstebro


placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune