Driving Health Tech - Hospital 4.0. The IoT Challenge

Hospital 4.0. - den fjerde teknologiske generation - er en revolution og opbrud med systemet, som det er i dag inden for det danske hospitals- og sundhedsvæsen. På konferencen vender vi løsninger og perspektiver ved IoT udfordringen i Hospital 4.0.

Hvordan vil patienterne og de sundhedsprofessionelle henholdsvis opleve og agere i sundhedsvæsenet, når digitalt udførte målinger og diagnoser skal understøtte sundhedssektorens behandlinger på hospitalerne? Eller når driften af hospitalet er baseret på integrerede data og digitale registreringer af alt fra plastre til senge og toiletbesøg?  

Vil patienterne have tillid til hjemmeindlæggelser, når de er overvåget af bærbare autonome sensorer og telehome kommunikation med hospitals og sundhedsvæsenet? De bærbare sensorer vil samle data, som sendes trådløst til smartphonens programmer, der så automatisk giver diagnoser og behandlingsforslag. Hver mand er sin egen læge. Men hvor troværdige og sikre er programmernes vurderinger og analyser? Kan vi stole på, at der ikke opstår fejl, kritiske situationer og fatale forslag, når den professionelle sundhedsfaglige vurdering udelades og overlades til teknologien?

Vil de professionelle på hospitaler og den primære sundhedssektor blive afhængige af den digitale teknologi eller direkte frataget deres ansvar og kompetencer? Sensorerne overtager målingerne, programmerne diagnoserne og robotterne overtager kirurgien.

Disse spørgsmål og meget mere vil vi vende på årets vigtigste konference d. 30. november på Hotel Hvide Hus i Aalborg. Tilmeld dig allerede i dag, og lad os dele viden om morgendagens hospitalsvæsen.

> Læs mere og tilmeld dig her

Fakta om arrangementet

Dato:
30. november 2017

Tilmeldingsfrist:
17. november 2017

Tid:
8.30-18.00

Sted:
Hotel Hvide Hus i Aalborg.

Pris:
Studerende, ikke medlem af IDA: kr. 150. Studiemedlem: kr. 150. Medlem af arrangør: kr. 600. Ledig: kr. 600. Medlem: kr. 600. Seniormedlem: kr. 600. Deltager, ikke medlem af IDA: kr. 700


placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune