Eksportstart til Sverige – Elmia Subcontractor 2017 som døråbner

Væksten i den svenske fremstillingsindustri er den højeste i Europa, hvilket åbner rigtig gode eksportmuligheder for danske underleverandører. Danske underleverandører er meget velansete i den svenske industri - som fleksible leverancepartnere, som overholder leveringstider og kvalitet.

Du har nu muligheden for at komme med på en dansk fællesstand på Nordeuropas største og mest betydningsfulde rendyrkede underleverandørmesse - Elmia Subcontractor i Jönköping, Sverige. Elmia Subcontractor samler 1200 udstillere fra ca. 30 lande i fíre haller og tiltrak i 2016 godt 16.000 beslutningstagere og andre interesserede.

Den danske fællesstand arrangeres af Den Danske Ambassade i Stockholm i samarbejde med CFU - Center For Underleverandører, som sørger for alt det praktiske omkring messen og standen.

> Læs mere om messen og den danske fællesstand

 

    

Fakta om arrangementet

Dato:
14. november 2017 - 17. november 2017

Sted:
Jönköping, Sverige

Kontakt navn:
Knud Hareskov

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune