Er du klar til disruption?

Der bliver talt meget om disruption i øjeblikket, og det kan være nærliggende at tænke, at det er endnu et smart ord uden reelt indhold. Men verden står midt i nogle massive digitale omvæltninger, og det er vigtigt at være åben for nye forretningsmodeller.

KPMG har derfor inviteret Tune Hein til KPMG Aalborg den 4. maj til et møde om temaet. Tune er medforfatter til bogen "Disrupt eller Dø!”, som er nomineret til årets ledelsesbog i 2016. Han vil fortælle om, hvordan du som leder kan se mønstrene i kaos og forstå de nye forretningsmodeller, og hvordan du kan udvikle en passende respons-strategi for din virksomhed.

Som del af programmet vil Bent Dalager, Head of KPMG’s nordiske NewTech-team, også bidrage med et indlæg om, hvordan virksomheder i praksis kan udnytte ny teknologi til at udvikle forretningen og skabe værdi, krydret med mange praktiske eksempler. Bent er kendt som manden, der bragte virtuelle robotter til Norden.

I programmet er der sat tid af til dialog og spørgsmål. Vi ser frem til byde jer velkommen og få nogle gode, inspirerende timer sammen.

Klik her for at se invitationen.

Målgruppe:
Direktører, virksomhedsejere og bestyrelsesmedlemmer. 

Spørgsmål:
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sthansen@kpmg.com

Tilmelding:
Senest 1. maj 2017 ved at sende mail til: sthansen@kpmg.com

 

Fakta om arrangementet

Dato:
4. maj 2017

Tilmeldingsfrist:
1. maj 2017

Tid:
14.00-16.00

Sted:
KPMG Aalborg
Østre Havnegade 18
9000 Aalborg

Pris:
Deltagelse er gratis. Du er velkommen til at give invitationen videre til en kollega, i tilfælde af at du er forhindret i at deltage, og flere deltagere fra samme virksomhed er meget velkomne.

Kontakt navn:
Steffen Hansen

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune