Future Briefings 1: Optimér supply chain management via blockchain

Kom til Future Briefings og få indsigt i den nyeste viden om blockchain og overblik over de første danske resultater med konkret anvendelse af teknologien.

Hvor meget ville du kunne spare, hvis du havde et 100% verificerbart, sporbart og nøjagtigt billede af dine varers livscyklus?

InfinIT, RFID i DK og European Blockchain Center inviterer til det første arrangement i vores nye temarække Future Briefings, hvor vi sætter spot på ny teknologi. Første arrangement i rækken omhandler potentialerne ved at anvende blockchain til optimering af supply chain management.

Blockchain-teknologien, der er mest kendt for at være teknologien bag BitCoin, anses af mange for at være nøglen til en revolution af bl.a. supply chain management. Kom med fra start og få indsigt i, hvordan du kan anvende teknologien til optimering af netop din virksomheds arbejdsprocesser.

Vi har inviteret en række spændende personer inden for emnet til at fortælle om teknologien, dens potentialer og mulige anvendelseskontekster.

Roman Beck, Professor og Leder af European Blockchain Center ved ITU

Blockchain er mest kendt for at være teknologien bag BitCoin, men modellen for autonom og distribueret verifikation rækker meget længere end kryptovaluta. Blockchain-teknologien kan betyde et økonomisk paradigmeskifte. Professor Roman Beck, der står i spidsen for det nye European Blockchain Center, som IT-Universitetet har taget initiativ til, vil introducere os til blockchain-teknologien, til det nye center samt give sit bud på perspektiverne i en blockchain-baseret verden.

Præsentationen vil være på engelsk.

Christian Lassen, Nordic Leader IBM Blockchain

Christian fortæller om IBM’s egne erfaringer og resultater og præsenterer en konkret samarbejdscase med førende danske virksomheder, heriblandt Mærsk, om at lave en blockchain-baseret løsning til shippingindustrien, der potentielt kan spare branchen for milliarder.

Kristoffer Just, Cand. IT i Innovation & Management

Kristoffer har for nyligt afleveret sin kandidatafhandling om “blockchain as a process innovation in supply chains”. Kristoffer Just vil præsentere forskningen bag afhandlingen, som er udført i et samarbejde med COOP Trading og havde fokus på at afsøge mulighederne med blockchain-teknologien inden for sporing, information og dokumentation gennem “digital trust”.

 

   

Fakta om arrangementet

Dato:
8. februar 2018

Tilmeldingsfrist:
31. januar 2018

Tid:
9:00 – 11:00

Sted:
IT-Universitetet i København
Rued Langaards Vej 7
2300 København S

Pris:
Det er gratis at deltage, men der er et no-show-gebyr på DKK 500 inkl. moms ved udeblivelse eller afbud på dagen.

Kontakt navn:
Berit Borup Brendborg

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune