Arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere

 


 

Patrade Lectures: Hvad er din IPR værd?

26. september 2019 i Aalborg

Det er en fornøjelse at kunne invitere til endnu en dag med Patrade Lectures. Denne gang afholdes seminaret i kantinen ved vores kontor i Aalborg.

Med oplæg primært fra Patrades advokater og konsulenter byder dagen bl.a. på spændende inputs, guides og handson-viden lige til at tage med hjem.

 


 

House of Energy-temadag om certificeringer: Fra 0 - 9001 - 14001 - 45001

12. november 2019 i Aalborg

Deltag og hør nærmere om de fordele en ISO 9001/14001/45001-certificering kan give jer. På mødet får du indsigt i standarderne, deres krav og virksomhedens forpligtelser i forbindelse med certificering, men også de fordele, der er ved certificering. Hør også Aalborg Portland fortælle om værdien af certificeringsprocessen.

Temamødet arrangeres i samarbejde mellem House of Energy, Bureau Veritas og Aalborg Portland, som er vært for arrangementet og præsenteres som dagens case.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune