Integrating Tourism & Business: New Directions and Trends

Er du nysgerrig på, hvad der er på vej indenfor Big Data, Sociale medier, apps, Bots, etc. og hvilken indflydelse, det får på fremtiden indenfor erhvervs- og turismeudviklingen?

Dette og meget andet kan du høre mere om på konferencen ITAB’17 – Integrating Tourism and Business - arrangeret af VisitAalborg i samarbejde med BDO.

Konferencen afholdes den 1. november i tidsrummet 09.30-17.00 på Comwell Hotel Hvide Hus, Aalborg. 

Dette års tema er New Directions and Trends.

Kom og hør oplægsholdere fra bl.a. Google, TripAdvisor, Wonderful Copenhagen, Telenor, ”det nye Silicon Valley” i Tel Aviv og mange flere spændende oplægsholdere. De vil hver især bibringe os ny viden og skæve tanker om de muligheder og udfordringer, der ligger foran os.

Som dette års keynote speaker - ”The BDO Lecture” - har vi været så heldige at hente Justin Reed fra TripAdvisor; er du klar over, at det ofte og i hastigt stigende grad er robotter og ikke mennesker, du kommunikerer med online – de såkaldte ”Bots”?

Til daglig arbejder oplægsholderne med så forskellige fagområder som mobil- og big data, søgemaskiner, start-ups, udvikling af apps og online teknologier, fremtidens turisme og mobilisering af lokalbefolkningen i markedsføring.

På www.itab2017.com kan du læse mere om de spændende emner og oplægsholdere.

Integrating Tourism and Business er en konference, der samler virksomheder, organisationer, politikere, embedsfolk og beslutningstagere inden for turisme og det øvrige erhvervsliv, som i dagens globale og digitale verden smelter mere og mere sammen. 

Umiddelbart efter konferencens afslutning kl. 17.00 vil vi opfordre dig til også at deltage i ”tapas-networking”, der er en uformel afslutning på dagen over lidt mad og drikke, hvor det vil være mulighed for at møde dagens oplægsholdere, kollegaer og øvrige deltagere på konferencen.

 

Fakta om arrangementet

Dato:
1. november 2017

Tid:
09.30-17.00 (efterfulgt af tapas-networking)

Sted:
Comwell Hvide Hus, Aalborg

Pris:
1495 kr. ex. moms


placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune