Matchmaking-arrangement - IKT og energi

- Sæt allerede nu kryds i kalenderen onsdag d. 28. september 2016 kl. 15.00 – 17.00

Den 28. september 2016 inviteres virksomhedsrepræsentanter til matchmaking event inden for IKT og Energi. Få et indblik i den talentmasse der befinder sig på UCNs uddannelser inden for IKT og Energi. Arrangementet afholdes af UCN International og søger således at skabe nye relationer mellem nordjyske virksomheder og studerende på UCN.

  • Velkomst v/studieleder for Energi og Miljø, John Midtgaard
  • Mød de studerende – 1/1 samtaler med internationale såvel som danske studerende
  • Netværkscafé – pølsevognen åbnes
  • Tak for i dag

Målgruppe for arrangementet
Målgruppen er alle interesserede – studerende som virksomheder – der har en særlig tilknytning til brancherne inden for IKT og Energi.

Hvorfor afholdes arrangementet?
I relation til UCN Internationals fastholdelsesprojekt ”Hul igennem til virksomhederne i Nordjylland” – fastholdelse af internationale studerende, afholdes et matchmakingarrangement med fokus på at skabe et endnu tættere bånd mellem de studerende og virksomhederne i Nordjylland.

Arrangementet giver virksomhederne mulighed for at møde noget af det talent, der eksisterer på de forskellige relevante UCN uddannelser. Til arrangementet er der mulighed for at indgå aftaler om forskellige samarbejder mellem virksomheder og studerende. Mange af de studerende der deltager, står således over for en praktikperiode til foråret 2017 af op til 6 mdr. varighed. Derudover er der naturligvis mulighed for at indgå aftaler om projekt- og case-samarbejde samt forhåbentlig finde den helt rette studerende til studiejobbet, der skal besættes.

Udover de studerende vil der samtidig også være mulighed for at møde og netværke med såvel studieledere som undervisere på uddannelserne: Energy Technology, IT Network and Electronic Technology, Multimedia Design and Communication, Software Development og Architectural Technology and Construction Management.

Kvalificeret arbejdskraft er en af de væsentligste grundpiller for at sikre konkurrenceevnen i de nordjyske virksomheder. Derudover er højtuddannet arbejdskraft en gylden mulighed for at få ny viden og nye perspektiver ind i virksomheden. Flere nordjyske virksomheder har allerede fået øjnene op for de muligheder der ligger i at koble en studerende på virksomheden i løbet af studietiden og med den ventede mangel på kvalificeret arbejdskraft, Nordjylland kommer til at opleve fremadrettet, kan de studerende i endnu højere grad blive en værdifuld ressource i det nordjyske virksomheder. Hvis de studerende bliver koblet til virksomhederne allerede i løbet af studietiden øges chancerne markant for at fastholde noget af den kvalificerede arbejdskraft vi ved, flytter mod andre dele af landet og verden efter endt studie. Her på UCN ønsker vi således at give de nordjyske virksomheder endnu bedre muligheder for at møde de fremtidige ressourcer.

Tid
Kl. 15.00 – 17.00
Der serveres kaffe og vand ved ankomst
Pølsevognen åbner kl. 16.

Sted
University College Nordjylland
Sofiendalsvej 60
9000 Aalborg

Tilmelding
Tilmelding sker efter først til mølle-princippet og det vil således være muligt for de hurtige virksomheder at få en stand/bord, hvor der kan afholdes 1/1 samtaler med studerende. Tilmelding skal ske via mail til: tfm@ucn.dk, senest fredag d. 16. september 2016.

 

Fakta om arrangementet

Dato:
28. september 2016

Tilmeldingsfrist:
16. september 2016

Tid:
15.00-17.00 Der serveres kaffe og vand ved ankomst Pølsevognen åbner kl. 16.

Sted:
University College Nordjylland
Sofiendalsvej 60
9000 Aalborg

Kontakt navn:
Tue Fisker Mikkelsen

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune