Morgenbriefing 2018

Kom med til årets Morgenbriefing, hvor vi tager temperaturen på Aalborg, inviterer erhvervslivet på scenen og giver dig mulighed for at netværke over morgenmaden med andre fra Aalborgs erhvervsliv.

Under overskriften “Aalborg som global og grøn spiller” sætter vi fokus på, hvorfor Aalborg netop nu er så ombejlet af danske og kinesiske investorer. Og hvad der gør Aalborg særlig attraktiv i forhold til teknologier og talenter.

Mød blandt andre Aalborgs største virksomhed, Siemens Gamesa, der fortæller om Aalborgs særlige DNA for den verdensomspændende koncern, og hvordan de tager grønt og socialt ansvar.

Du kommer også til at opleve “Årets Leder” fra GomSpace, og Liftra der er kåret som årets mest innovative vækstvirksomhed. Begge giver deres indspark til at drive global virksomhed med base i Aalborg og åbner op for deres fremtidsplaner.

Bliv klogere på Aalborgs fortsatte urbanisering, og hvordan fremtidens boligbehov ser ud - og opfyldes. Gå heller ikke glip af Tour de Force, som giver dig overblik over Aalborgs mange byggeprojekter.

Til slut retter vi pilen mod fremtidens medarbejdere og hører deres indspark.

Det er 8. gang vi inviterer til Morgenbriefing, hvor cirka 900 erhvervsfolk plejer at deltage. Vi håber, du har lyst til at være med onsdag 21. marts kl. 7.30-9.30 i Nordkraft.

> Download invitation

> Tilmeld

Fakta om arrangementet

Dato:
21. marts 2018

Tilmeldingsfrist:
20. marts 2018

Tid:
7.30-9.30

Sted:
Nordkraft, Aalborg

Pris:
Gratis

Kontakt navn:
BusinessAalborg

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune