Morgenmøde - Google Design Sprints

Deltag i morgenmødet “Google Design Sprints” og få indblik i Googles fem-dages proces til test af en forretningsidé. Google Design Sprints giver dig svar på afgørende spørgsmål om din produkt- eller forretningsidé gennem en fokuseret indsats på design, prototype og test af idé med kunder.

Henrik Karlsen fra The Innovation Board faciliterer dagligt Google Sprints og fortæller d. 9/3 om, hvad det er og hvordan du kan bruge dem.

Virksomheden SKOV A/S er casevirksomhed på dagen. De har stor succes med at benytte Google Design Sprints og vi dykker på morgenmødet ned i, hvordan Sprints bruges hos SKOV i praksis.

PRE.DO følger op og fortæller også om egne erfaringer med metoden.

Endelig vil du på morgenmødet få mulighed for at få individuel sparring på specifikke udfordringer eller spørgsmål - og der vil også være rig mulighed for at netværke.

> Download invitation

> Læs mere og tilmeld dig her

Program:

8:00 - 8:30
Registrering

8:30 - 8:40
Velkomst

8:40 - 9.20
Hvad er Google Design Sprint - og hvordan bruger jeg dem?

Henrik Karlsen fra The Innovation Board, som gennem de sidste 12 år har arbejdet med Innovation Excellence, dykker ned i emnet.

9:20- 9:30
Pause

9:30 - 9:45
Case - SKOV A/S

SKOV A/S leverer klima- og farm management løsninger til animalsk produktion. De har stor succes med at bruge Google Design Sprint i praksis til at teste idéer. Få indblik i processen og de konkrete resultater.

9:45 - 10:00
Case - PRE.DO

PRE.DO bruger også selv design sprint til test af idéer internt i virksomheden. Hør om vores egne erfaringer med metoden.

10:00 - 10:30
Networking samt Q&A

10:30
Tak for idag!

Fakta om arrangementet

Dato:
9. marts 2018

Tid:
8:30 – 10:30

Sted:
Kuppelsalen, NORDJYSKE Medier – Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø

Pris:
Fri entré, tilmelding nødvendig


placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune