Nye stjerner på Institut for Datalogi

Institut for Datalogi på AAU inviterer til reception i forbindelse med åbningen af AAU Innovations kontor i Cassiopeia-bygningen og afsløring af nye stjerner på stjernevæggen med succesfulde spinoff-virksomheder fra instituttet.

Åbningen af AAU Innovations kontor på Cassiopeia sker for at give studerende og forskere endnu nemmere adgang til AAU Innovations ydelser, herunder samarbejde med erhvervslivet, rådgivning omkring IPR, samt rådgivning og sparring omkring deres produkt- og virksomhedsidéer med henblik på at få dem omsat til spinoff-produkter og -virksomheder. Kontoret bemandes bl.a. af Claus Skaaning, som selv har en ph.d. fra Institut for Datalogi og efterfølgende startede virksomheden Dezide.

Ved åbningsreceptionen tilføjes desuden nye stjerner på instituttets stjernevæg, som viser nogle af de succesfulde spinoff-virksomheder, som er startet af studerende og forskere fra instituttet. Denne gang er der tale om virksomhederne AmboltTrifork, e-Shoptimizer, NemPULS og Netcompany, som således kan tilføje deres stjerner på tavlen, deri forvejen tæller eksempelvis Atira (nu Elsevier), IOLA, HUGIN EXPERT og 2operate. 

Receptionen indledes kl. 14.30 med korte taler, hvor de nye stjerner fortæller lidt om deres virksomheder og sætter en stjerne på tavlen. Derefter bydes der på lidt godt til ganen under tavlen.

Alle er velkomne - tilmelding ikke nødvendig.

 

Fakta om arrangementet

Dato:
2. november 2017

Tid:
14.30

Sted:
Cassiopeia, Selma Lagerlöfs Vej 300, 9220 Aalborg Ø. Lokale: Kantinen

Pris:
Gratis

Kontakt navn:
Ivan Aaen

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune