Pitch Springboard til vækst i Tyskland

Bliv skarp på din strategi for at få mere ud af det tyske marked. Din salgspræsentation skal skræddersys til hver enkelt marked - og gerne til hver enkelt kunde.

Generelt er det et godt råd at have størst fokus på, hvad du kan gøre for din kunde. Langt mere end, hvem dit firma er. Hvilket udbytte får dine kunder ud af at samarbejde med dig og hvordan skal det foregå?

Det er en del af det du bliver skarp på ved at øve din Pitch overfor et panel som har erfaring med Tyskland.

Med udgangspunkt i jeres ønsker om at intensivere aktuelle aktiviteter i Tyskland, får I en skærpelse af jeres pitch overfor tyske samarbejdspartnere og en indledende strategisk sparring på jeres planer. I samarbejde med CONNECT Denmark kan vi tilbyde 4 nordjyske virksomheder fra Netzwerk Deutschland et Pitch Springboard, tirsdag d. 24. Januar 2017.

Umiddelbart efter jeres tilmelding, får I en dialog med CONNECT Denmark omkring processen og forberedelsen til Pitch Springboard. Efter Pitch Springboard får I en opfølgning fra CONNECT Danmark og en opfølgning fra Team Global. Her laver vi en Vækstplan Tyskland, hvor vi sætter de opgaver ind, som bliver aktuelle for at nå de næste skridt mod en øget indsats på det tyske marked.

Hvis I ønsker at gøre brug af denne unikke mulighed, kontakt Henrik Kristoffersen på tlf.: 40 54 84 07 eller htk@vhnordjylland.dk  eller Finn Bødtker på tlf.: 23 10 35 99 eller mail: finn@connectdenmark.com  

– Husk! Der er kun 4 pladser, og de tildeles efter først-til-mølle princippet. Pris: gratis.

 

Fakta om arrangementet

Dato:
24. januar 2017

Tid:
09.30-15.00

Sted:
Væksthus Nordjylland, Niels Jernes vej 10, 9220 Aalborg

Pris:
Gratis

Kontakt navn:
Henrik T. Kristoffersen


placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune