Arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere

 

Advances in Drones for Energy Inspection

4. december 2019 i Odense

Robocluster, UAS Denmark, Syddansk Universitet og Aalborg Universitet inviterer til et event med fokus på den seneste forskning inden for inspektion af vind og infrastruktur via droner. Kom og hør om ny inspektionsmetoder, hvor dronesværme bruges til at indsamle data, når offshoreinstallationer inspiceres. Du kan også få viden om et projekt, hvor droner bruges til at inspicere el-master, samtidig med at der høstes energi fra infrastrukturen.


NYC Tech Masterclass

10. -13. december 2019 i New York

Navigating Towards Capital - Scaling your tech business in the U.S. er det sidste program der kører i år med fokus på forståelse af det nordamerikanske marked og tech trends, strategisk outlook til 2020, amerikanske investorer og workshops med relevante eksperter inden for fundraising, positionering i markedet, mv.

Deltagerne går hjem med en kortsigtet og langsigtet action plan og strategi for USA på baggrund af ny viden viden og inspiration om USA som marked, muligheder/begrænsninger, adgang til kapital og gennem eksterne indlæg og lokale on-location møder, få etableret et netværk af enkeltpersoner, virksomheder og organisationer, der giver input til overvejelser om kapitaltilførsel til skalering.

 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune