Vækst i Danmark og distruptiv indsprøjtning

På VÆKST I DANMARK-konferencen i Aalborg Kongres & Kultur Center den 16. november får du idéer til, hvad du kan gøre for, at vi får mere gang i væksten og på den måde også udvikler Nordjyllands erhvervsliv.

Erhvervs- & Vækstminister Troels Lund Poulsen og Stine Bosse, bestyrelsesformand i Bank Nordik og Tele Post, er blandt de mange, der til konferencen giver deres bud på, hvad der skal til.

Du har også mulighed for at deltage i Væksthus Nordjyllands Før-konference kl. 17-18:15, hvor ekspert i Disruption, Lone Thier, kommer og giver nordjyske virksomheder konkrete værktøjer og en kærlig, men bestemt, opfordring til at sætte i gang!

 

Fakta om arrangementet

Dato:
16. november 2016

Tilmeldingsfrist:
9. november 2016

Tid:
17.00-22.30

Sted:
Aalborg Kongres og Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg

Pris:
Gratis

Kontakt navn:
AM-Gruppen, tlf. 70 107 701


placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune