Young Tech Innovation Board

Vi har headhuntet fem skarpe studerende fra AAU og UCN, som skal fungere som sparringspartnere og idégeneratorer på nogle af de aktiviteter, processer og teknologier, vi arbejder med.

Via vores Young Tech Innovation Board vil de byde ind med deres indsigt i, hvad de unge ønsker fra en organisation som BrainsBusiness - og fra IKT-branchen som helhed, hvilket giver os en unik mulighed for at spotte nye potentialer og upcoming trends, som kan danne grundlag for nye arrangementer, samarbejder, innovationsprojekter og udvikling af klyngen som organisation.

Hold dig opdateret om de mange spændende ideer og tiltag via vores Facebook side "Os der elsker Tech", hvor de studerende kommer til at poste deres ideer.

Tobias Palludan

Uddannelse: Software Engineering, AAU

"Jeg studerer Software Engineering på Aalborg Universitet, og så er jeg medejer af studievirksomheden CoreBit. Jeg interesserer mig for teknologiens anvendelse på morgendagens problemer og nye anvendelser på nutidens rutiner.

Selvkørende biler, klima-problematik og udforskning af rummet er nogle af de emner, som interesserer mig, og som jeg følger på tæt hold."

Ingeborg Goll Rossau

Uddannelse: Medialogi, AAU

"Jeg er i gang med 8. semester af min kandidatuddannelse i Medialogi med specialisering indenfor interaktion.

Jeg har en stor interesse for den menneskelige side af teknologi, i forhold til hvordan vi interagerer med det, og hvordan det påvirker os.

Som en del af min uddannelse arbejder jeg meget med menneske-maskine interaktion, især med metoder indenfor user-centered og participatory design."

Aske Hornbæk Knudsen

Uddannelse: Datamatiker, Professionshøjskolen UCN

"Jeg går på 4. semester på Datamatiker uddannelsen ved UCN, og Cybersikkerhed er en af mine store interesser. Jeg er drevet af en stor nysgerrighed og elsker at finde svagheder, sårbarheder og få maskiner til at opføre sig anderledes end den hensigt de er programmeret med.

I 2018 var jeg en del af Det Danske Cyberlandsholds brutto trup, det vil sige blandt de 24 bedste i aldersgruppen 16-25 i Danmark. Min mission er at gøre teknologiens verden mere sikker, en linje kode ad gangen"

Signe Birkeholm Lyhne

Uddannelse: Datamatiker, Professionshøjskolen UCN samt Autoriseret Fysioterapeut

"Jeg går på 4. semester på Datamatiker uddannelsen ved UCN og er interesseret i teknologiens muligheder for at komplementere og understøtte fagpersonalets rolle indenfor sundhed og rehabilitering. Helt konkret er min fineste opgave at udvikle en sundhedssektor, der skal være nem at navigere i for medarbejdere og borgere.

Jeg tror ikke, at vi har set teknologiens fulde potentiale i sundhedssektoren f.eks inden for AI, ML og VR, men også med hensyn til  samspillet mellem f.eks. fysioterapeut og borger gennem veludviklede systemer".

Rene Dam Marcker

Uddannelse: Kommunikationssystemer, Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet

"Jeg interesserer mig særligt for software-relaterede emner, fra strukturen i en computer til brug af protokoller og algoritmer til løsning af diverse kommunikations- og optimeringsproblemer.

AAU giver mig mulighed for at fordybe mig og nørde med alle de teknologier, der også klinger som tidens buzzwords. Eksempelvis har jeg arbejdet med: selvkørende bil, blockchain, I4.0, cybersikkerhed, robotter, IoT og Indlejrede systemer til komplekse distribuerede netværk. 

Ved siden af studiet har jeg arbejdet med modellering af koncepter angående selvkørende biler og er en del af AAU Eco racer-teamet."

 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune