2operate vinder kontrakt i Caribien

Barcelona, Spanien – 1. marts 2017 –

2operate meddeler i dag på Mobile World Congress, at man har indgået en kontrakt med TelEm Group på St. Maarten om at levere såkaldt Operations Support System (OSS) software til forenkling af netværksdrift baseret på den prisvindende 2solve platform. Kontrakten er 2operates første på det amerikanske kontinent.

2solve hjælper teleselskaber med at etablere effektive arbejdsprocesser i kundeservice og netværksovervågning. Løsningen er unik, da den benytter avancerede algoritmer til at automatisere fejlfinding og derved øge produktiviteten i netværksdriften. Kontrakten er en vigtig milepæl for 2operate, da det er den første i Caribien og på det amerikanske kontinent.

"TelEm Group er et veletableret brand i Caribien kendt for innovation samt deres høje standarder med at integrere sociale og miljømæssige hensyn i deres forretningsaktiviteter. Vi er meget stolte over at TelEm Group har valgt netop 2operate til at bidrage til deres netværksdrift, optimering og simplificering", siger Christian Ingerslev Sørensen, administrerende direktør for 2operate. "Denne kontrakt er et resultat af vores løbende bestræbelse på at ekspandere globalt efter stor succes i de senere år på vores hjemmemarkeder i Norden og Baltikum".

"2operate har demonstreret en løsning for os, som er enestående ved sin brugervenlighed og evne til at berige teknisk data fra netværket og gøre det let anvendeligt til en større del af vores organisation", sagde Eldert Louisa, CTO for TelEm Group. "For at servicere vores kunder på den bedst mulige måde, er det afgørende at synliggøre netværks tilstand og performance. Dette er kun blevet vigtigere i løbet af de seneste år med stigende kompleksitet i form af ny teknologi og mange nye teletjenester"

Om Telem Group

Sint Maarten Telecommunication Holding Group N.V. (TelEm Group) er et statsligt ejet teleselskab med datterselskaber i St. Maarten, Den Dominikanske Republik og Curacao. TelEm Group leverer telefoni og internettjenester til private og erhvervskunder lokalt og regionalt. TelEm Group spiller en vigtig rolle på alle niveauer
i lokalsamfundet gennem sociale, uddannelsesmæssige, sportslige og kulturelle initiativer og aktiviteter.

For mere information besøg www.telemgroup.sx.

Om St. Maarten

St. Maarten er en tropisk ø i det nordøstlige Caribien. St. Maarten er et selvstændigt land inden for Kongeriget Nederlandene og består af den sydlige del af øen Saint Martin - hvor den nordlige del tilhører Frankrig - og i dag er den mindste landmasse i verden som deles af to suveræne nationer. Øen blev opdaget af  Christopher Columbus på vegne af Spanien i 1493. I 1648 blev St. Maarten fredeligt delt mellem Holland og Frankrig, I 1954, blev St. Maarten og flere andre hollandske caribiske besiddelser en del af Kongeriget Nederlandene som de Hollandske Antiller. I en folkeafstemning i år 2000, stemte indbyggerne i St. Maarten for at blive et selvejende land inden for Kongeriget Nederlandene.

 

 

For mere information, besøg venligst www.2operate.com eller kontakt:

Christian Ingerslev Sørensen, CEO
Telefon: +45 2070 4128
E-mail: cs@2operate.com

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune