AAU-professor i ny P1-serie om fremtidens teknologi

Onsdag den 3. maj 2017 deltog professor på Institut for Datalogi på AAU, Kim Guldstrand Larsen, i et 30-minutters interview på DR P1. Programmet var del af en ny serie, hvor psykologiprofessor Svend Brinkmann interviewer danske forskere for at undersøge, hvordan teknologiske og videnskabelige landvindinger vil påvirke os som mennesker, og hvilke konsekvenser landvindingerne vil have.

Den officielle beskrivelse af programmet med Kim Guldstrand Larsen lyder:

“Psykologiprofessor Svend Brinkmann kaster et kritisk blik på den teknologiske udvikling og møder de forskere, der står bag. “It i alting” er en populær programerklæring blandt it-forskere. At ambitionen er godt på vej til at blive virkelighed, opdager vi andre især, når it inde i et eller andet driller. Professor Kim Guldstrand Larsen fra Aalborg Universitet har været med til at putte it i alting med så få fejl som muligt. Svend Brinkmann spørger ham, om det overhovedet er nødvendigt at putte it i det hele? Og diskuterer konsekvenserne ved at gøre det. Vært: Svend Brinkmann.”

Lyt til programmet eller download som podcast på programmets hjemmeside her

Læs nyhedsartiklen “Brinkmann og it-ekspert: Selve samfundet bliver sårbart overfor hacking” på DR’s hjemmeside her

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune