Ægteskab mellem to stærke BrainsBusiness-medlemmer

Den nordjyske it-virksomhed Xtel Wireless har i nogen tid været på udkig efter en investor med operationel og strategisk erfaring indenfor forretningsudvikling og drift - og nu er partneren fundet.

”Vi tror på, at det er lykkedes at indgå det ideelle ægteskab med Logimatic Gruppen, som køber sig ind i halvdelen af vores virksomhed”, fortæller Xtel Wireless’ administrerende direktør, Torben Lund Clement. Og Troels Severinsen, der er direktør for Logimatic Gruppen, supplerer:

”Med inkluderingen af Xtel i Logimatic Gruppen får vi tilført et innovativt element, som vi forventer os meget af, og som vi er sikre på, vil kunne skabe synergi i forhold til vores andre forretningsområder.”

Troels Severinsen betragter Xtel som en særdeles innovativ softwarevirksomhed med primært fokus på projekter inden for Internet of Things:

”Dertil kommer, at det er en utroligt videnstung virksomhed med 17 af Aalborgs dygtigste software- og hardwareudviklere. Med rødder i den nordjyske mobilindustri er Xtel kendt for stor viden inden for blandt andet Bluetooth og indlejret software. Denne kompetence gør, at Xtel har arbejdet for nogle af verdens mest kendte koncerner og i dag er involveret i mange projekter i samarbejde med nogle af Danmarks mest kendte produktionsvirksomheder.”

Torben Lund Clement siger uddybende:

”Vi er en innovativ virksomhed, som på kort tid har skabt nogle unikke tekniske løsninger, men vi har savnet kompetencer, når det gælder strategi og forretningsførelse. Det får vi i kraft af Logimatics ejerandel af Xtel.”

Troels Severinsen og Lars Francke Riisberg fra Logimatic indtræder i bestyrelsen for Xtel Wireless sammen med Torben Lund Clement. 

Fakta

Logimatic er en 30 år gammel virksomhed, der år efter år er vokset samtidig med, at den har skabt gode økonomiske resultater. Det betyder, at Logimatic i dag er tæt på 100 medarbejdere og har en omsætning på 75 mio. kr. pr. år. Logimatic, der har hovedsæde i Aalborg, beskæftiger sig med automation, softwareudvikling og rådgivning.

Sammenlignet med Logimatic er Xtel Wireless, som blev etableret i 2016, en ret ny virksomhed, der ligeledes har adresse i Aalborg. Den beskæftiger sig primært med innovative tekniske løsninger inden for Internet of Things, har 17 medarbejdere og en omsætning på 15 mio. kr. årligt.

Fra venstre: Troels Severinsen og Lars Francke Riisberg, begge administrerende direktør i Logimatic, samt direktør i Xtel, Torben Lund Clement. Foto: Logimatic

 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune