Christian Ingerslev Sørensen er ny CEO i 2operate

2operate meddeler, at man har udpeget Christian Ingerslev Sørensen som ny CEO med henblik på at styrke ledelsen og sikre vækst nu og i fremtiden.

2operate, som er førende indenfor automatisering af netværksdrift, er i en rivende udvikling og har for nyligt annonceret en langvarig kontrakt med TeliaSonera om brugen af netværksdriftløsningen 2solve i Danmark, Finland og Litauen. Firmaet søger nu at styrke sin organisation med henblik på global ekspension.


Christian Ingerslev Sørensen bliver ny Chief Executive Officer (CEO) hos 2operate med fokus på strategiske og organisatoriske forbedringer. Christian har en kandidatgrad i Control Systems Engineering, samt en kandidatgrad i Business Administration, hvilket giver ham en teknisk indsigt og et markedsorienteret mindset. I over 10 år har Christian haft ledende stillinger indenfor ledelse, strategi og virksomhedsudvikling. Hans professionelle baggrund i telekom og IT branchen, såsom Sonofon (Telenor Danmark) og Bredbånd Nord vil bidrage med værdifuld, ny indsigt og viden til 2operate. 

Medstifter af 2operate og CEO siden firmaets grundlæggelse i 2009, Lars Moltsen, bliver dermed Chief Science Officer (CSO) med fokus på forretnings- og produktinnovation. Bestyrelsesformand i 2operate, Kaj Juul-Pedersen udtaler: ”I en periode med solid vækst har vi brug for at optimere vores organisation og bringe nye kompetencer ind i vores direktion”. Kaj Juul-Pedersen fortsætter: ”Christian har den rigtige profil med en god kombination af teknologisk forståelse og erfaring indenfor ledelse. Han er en moderne leder og holdspiller, som vil hjælpe 2operate med at gå ind i en ny udviklingsfase, men samtidig beholde firmaets grundlæggende ånd”.


”Igennem min professionelle karriere har min passion og fokus altid været centreret om effektiv netværksdrift”, udtaler Christian Ingerslev Sørensen. ”2operates fokus på at optimere udnyttelsen af medarbejder- og netværksressourcer er en nøglefaktor for at opnå succes i telekom-branchen i dag. Vi har i 2solve et unikt produkt, og den nylige langvarige kontrakt med TeliaSonera i tre lande viser det globale potentiale for os. Jeg glæder mig meget til at se, hvad fremtiden bringer for os”.

Om 2operate

2operate forenkler netværksdrift i flere lande i og udenfor Europa. Vi har udviklet en drift-løsning med indbygget kunstig intelligens til automatiseret diagnosticering inspireret af metoder fra det medicinske område. 2solve løsningen hjælper ikke-teknisk personale i kundesupporten med hurtigere at finde frem til den relevante tekniske ekspert, så fejl i netværket kan findes og rettes hurtigt. 

2operate har etableret sig som en innovativ udbyder på netværksdrift-markedet. Virksomheden har base i Aalborg som en del af den nordjyske teleklynge. 2operate søger, i samarbejde med sine kunder, fortsat effektivisering og forenkling af netværksdrift.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune