Dansk partnerskab skal forbedre rejseoplevelsen i svenske lufthavne

De to BrainsBusiness-medlemsvirksomheder MapsPeople A/S og Combine A/S kan nu præsentere en ny fælles kunde: svenske Swedavia, som driver 10 af de største lufthavne i Sverige, herunder Stockholm Arlanda, Göteborg, Landvetter og Bromma Stockholm.

Swedavia har valgt det danske partnerskab på baggrund af et udbud på software til en "Indendørs Maps Management og Wayfinding Solution". Målet er at forbedre rejseoplevelsen gennem en nemmere, mere tryg og mere inspirerende oplevelse for de over 40 mio. passagerer i de svenske lufthavne.

"Vi er meget glade for at levere indendørs navigation til Swedavia. De ønsker at skabe fremtidens lufthavn med en mindre kompliceret og mere behagelig oplevelse for de rejsende. Det er præcis det, vi vil give passagerer med MapsIndoors, så vi er stolte over at blive valgt til jobbet," udtaler Michael Gram, CEO i MapsPeople.

Den skærmbaserede Wayfinding-løsning, der placeres strategisk i hele lufthavnen, består af interaktive og søgbare kort, flydata og boarding-kortscanner, der vil give nøjagtig flyinformation og vejvisning - kombineret med information om spisning og shopping. Fra en rejsendes perspektiv vil dette sikre adgang til personlig information på det rigtige sted, på det rette tidspunkt og med yderligere, relevant information om nærliggende restauranter, shopping og andre lufthavnsfaciliteter.

”Projektet er den ultimative udfordring i at kombinere brugerindsigt og softwareudvikling, hvorfor vi vil gøre brug af observationer og analyser af brugernes faktiske adfærd og behov som grundlag for den tekniske løsning,” forklarer Lars B. Kanstrup, partner og kommerciel direktør i Combine.

Løsningen er baseret på MapsPeople's "MapsIndoors Content Management System" (CMS), der understøtter fremtidig brug og udvikling af kortdata og SDK'er, så Swedavia kan udvide brugen af kort til mobile applikationer og hjemmesider.

Løsningen lanceres i Stockholm Arlanda ultimo 2018.

 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune