DI-pris til BrainsBusiness-Award-vinder

En skoleopgave på HTX i 2008, som handlede om at starte virksomhed, blev til virkelighed for de to venner, Kevin Rebsdorf og Daniel Birkholm, der har skabt en succesfuld forretning med CompanYoung A/S. Den 6. november modtog de DI Aalborgs Initiativpris 2019 for deres innovative tilgang, som har ført til virksomhedens tilblivelse, kraftig vækst og skalering i årene frem til nu.

- CompanYoung har modet til at tænke nyt. Med årene har de udviklet sig til en hybrid mellem et rådgivningsfirma, reklamebureau, videnshus og en teknologivirksomhed. Samtidig har de holdt fast i en skarpt afgrænset målgruppe. Og det har givet dem en meget stærk position i markedet, siger Peter Rindebæk, formand for DI Aalborg.

Målgruppen for CompanYoung har fra begyndelsen været unge, der søger uddannelse eller job, samt virksomheder, der ønsker at tiltrække unge. Det er det fortsat. Men produktet er løbende blevet udviklet og tilpasset de behov, der har vist sig i markedet.

I 2014 begyndte virksomheden at udvikle softwareværktøjer til kampagner og 2016 etablerede CompanYoung sit eget videnscenter, der tilfører den nyeste viden om trends og tendenser blandt de unge. Videnscentret er ledet af en forsker fra Aalborg Universitet.

- Vores tilgang er at lytte til markedet og hele tiden bygge ovenpå vores produkt. Vi skal være i stand til at hjælpe virksomheder med at forstå de unge. Og vi skal kunne hjælpe virksomhederne med at formidle deres historie til de unge. Det kræver, at vi har de rigtige værktøjer, og det kræver, at vi har den nyeste viden på området, siger CEO Kevin Rebsdorf, CompanYoung A/S.

I kundekartoteket hos CompanYoung finder man store navne som Grundfos, Volvo, Jysk, IKEA, Blue Water Shipping og Deloitte. Men også brancheorganisationer og flere forskellige efterskoler, gymnasier, erhvervsskoler og universiteter er kunder hos CompanYoung A/S.

- En ting er at kigge på behovet hos virksomhederne, som har brug for de unge talenter. Men sagen er, at vi selv er en flok ambitiøse, unge mennesker, som virkelig brænder for at hjælpe andre unge mennesker med at finde den rigtige uddannelse og det rigtige første job. Derfor er det helt naturligt for os at samarbejde med brancher og uddannelser om at synliggøre de mange muligheder, som de unge står overfor, siger Kevin Rebsdorf.

CompanYoung A/S er siden etableringen i 2012 blevet til en virksomhed med 50 medarbejdere og hele fire gazellestatuetter på hylden. Virksomheden vandt i 2014 BrainsBusiness Award som Nordjyllands mest innovative IKT-virksomhed.

Kilde: Pressemeddelelse fra Dansk Industri

Indehaverne af CompanYoung, Kevin Rebsdorf og Daniel Birkholm, ved BrainsBusiness Award 2014. 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune