Festival med ambitioner - Kom med bag Starcade 2018

BrainsBusiness er medarrangør af den store festival Starcade, der løber af stabelen i AKKC i august. I en artikel i APPETIZE den 25. juni fortæller netværkskoordinator Stine Lund om baggrunden for festivalen og løfter sløret for nogle af de mange spændende ting, der kommer til at foregå undervejs.

Hun siger bl.a.:

– Starcade er det, vi kalder en spilfestival. Vi prøver at ramme bredt og præsentere spil og gaming, så det er både gaming med LAN-parties, så er det eSportsdelen, hvor du har turneringer og folk med lidt større ambitioner, og så er der spiludviklingsdelen, med folk der sidder og udvikler de spil, som gamerne spiller.

– BrainsBusiness er med, fordi vi støtter op omkring de kreative digitale erhverv, og dem der sidder og laver spilvirksomhederne. Aalborg har jo Danmarks førende IKT-universitet, så vi har hele fødekæden indenfor den professionelle branche.

Foto: Johny Kristensen/APPETIZE

Starcade kommer blandt andet til at byde på spilfestivalen GameScope, GameScope Job Hub, foredrag ved Jakob Stegelmann og Troels Møller fra Troldspejlet, kæmpe LAN party - og meget, meget mere. Følg med i programmet for festivalen på www.starcade.dk 

> Læs hele artiklen fra APPETIZE her

Stine Lund, BrainsBusiness

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune