Flot vækst og Gazelle til MapsPeople

"Det er Google Maps - bare indendørs". Så enkelt kan MapsPeoples indendørs navigationsløsning, der har succes på det internationale marked, beskrives. Virksomheden har det seneste år opnået en vækst 115% og har netop modtaget en Gazelle fra Børsen.

Væksten beviser, at satsningen på digitale kortløsninger frem for de trykte, som havde været virksomhedens kerneydelse gennem mere end 100 år, var den rigtige, da adm. direktør Michael Gram udstak retningen for virksomheden midt i 00'erne. Her blev virksomheden omdøbt fra Folia til MapsPeople, og i 2007 blev den første nordiske Google-partner - og er i dag stadig eneste nordiske premium partner blandt blot 30 på verdensplan.

Og ifølge Michael Gram er væksten kun lige begyndt. Virksomhedens løsning til indendørs navigation, MapsIndoors, er allerede efterspurgt af eksempelvis hospitaler, lufthavne og universiteter, og i foråret 2017 leverede MapsPeople indendørs navigation til verdens største messe for mobilbranchen, Mobile World Congress i Barcelona.. "Vi står på toppen af noget, der lige om lidt ruller derudaf," siger han til Børsen.

> Læs hele Børsens artikel om MapsPeople, "Nordjysk Google-darling fandt vej til guldet indenfor"

> Læs ITWatchs artikel om MapsPeople, "Nordjyske vejfindere jagter internationalt potentiale"

> Læs vores nyhedsartikel om MapsPeople på Mobile World Congress

 

Michael Gram, adm. direktør, MapsPeople

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune