Flytning giver nye muligheder for LT Automation

Fælles udstilling og samarbejdspartnere lige rundt om hjørnet var afgørende faktorer, da Lasse Thomsen skulle tage beslutningen om at flytte sin virksomhed fra Hjallerup til Aalborg.

LT Automations nye nabo er Center for Velfærdsteknologi Nord (CFV) og med Aalborg Universitet indenfor rækkevidde, er det blevet en rigtig god placering for virksomheden.

En af fordelene ved at bo dør om dør med CFV er, at centret ofte har gæster på besøg, som så også lige får en rundvisning hos LT Automation. Det gælder også vice versa, hvilket giver en øget synlighed både for LT Automation og CFV.

CFV er en udstilling af et bredt udvalg af den velfærdsteknologi, der aktuelt benyttes i Danmark. Det er et tilbud for borgere, medarbejdere og øvrige interesserede, hvor besøgende får fremvist de nyeste velfærdsteknologiske muligheder. Centret har tidligere samarbejdet med LT Automation om nogle af deres produkter og var tænkt som udstilling i fremtiden, men med den nuværende placering betyder det, at man nu kun behøver at have én udstilling – enten hos CFV eller hos LT Automation - da det er nemt at gå fra den ene udstilling til den anden.

En anden fordel er, at Aalborg Universitet ligger lige rundt om hjørnet. LT Automation har allerede et godt samarbejde både med forskere og studerende og glæder sig til at udvikle dette samarbejde endnu mere ved at være tættere på. Det er faktisk igennem et semesterprojekt på Aalborg Universitet, at navnet til et af LT Automations produkter er fundet, nemlig MELVIN.

LT Automation vil gerne vise vejen for det gode samarbejde, der opstår, når man bor tæt på hinanden og lejer lige nu kontorlokaler ud samt m2 i en stor nyistandsat produktionshal og håber derved, at nye samarbejder kan opstå. 

Fakta:

LT Automation er en automationsvirksomhed, der målrettet arbejder med sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger inden for hospitals- og sundhedssektoren.

LT Automations ambition er at skabe innovative og nyskabende løsninger til gavn for borgere, kommuner, hospitaler og det private erhvervsliv på baggrund af mere end 25 års erfaring inden for automation og robotteknologi.

Hjemmeside: www.lt-automation.dk

Center for Velfærdsteknologi Nord er Danmarks største udstilling af velfærdsteknologi. Velfærdsteknologiske løsninger kan medvirke til at gøre borgere mere selvhjulpne eller skabe et bedre arbejdsmiljø for medarbejdere. Centret er et samarbejde mellem Aalborg, Brønderslev og Jammerbugt Kommune.

Hjemmeside: www.cfv-nord.dk

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune