Forskning skaber værdi

Uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs fremhæver BrainsBusiness som et flot eksempel på en erhvervsklynge, som formår at bringe virksomheder og universitet tæt på hinanden med nye produkter, viden og arbejdspladser til følge.'

Det sker i et netop offentliggjort synspunkt i Nordjyske, hvor Ulla Tørnæs kommenterer på den nyligt udgivne strategi for erhvervsklynger og innovationsnetværk, udgivet af Dansk Klyngeforum. Hun henviser til det udbytte, Dataproces har fået af at være medlem af BrainsBusiness, og skriver blandt andet:

"Dataproces blev medlem af den nordjyske IKT-klynge BrainsBusiness i virksomhedens første leveår og har siden nydt godt af det netværk og den branchespecifikke sparring, som erhvervsklyngen tilbyder.

Det er også igennem BrainsBusiness, at Dataproces siden har forstærket sit samarbejde med Aalborg Universitet, der i dag spænder fra projekt- og specialeskrivning, over gæsteforelæsninger, til decideret forskning. 

Det er den slags, vi skal have mere af. Virksomheder i hele landet skal have de bedste forudsætninger for at bruge forskningen til at skabe nye metoder, produkter og ikke mindst arbejdspladser. Med den nye strategi er vi et skridt længere."

> Læs hele synspunktet her

 

 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune