Fuldt hus ved årets event for Google-entusiaster

Der var fuldt hus, da BrainsBusiness og MapsPeople den 17. maj for 5. år i træk bød indenfor til Google I/O Extended med Code Lab og live streaming fra Googles store udviklerkonference i San Francisco.

Dagen startede med et spændende Code Lab, hvor de heldige, der havde nået at få plads, fik chancen for at arbejde med Googles nyeste kortteknologier under kyndig ledelse af Matt Toon, Sales Engineer hos Google og MapsPeoples udviklerteam. 

Herefter blev der blændet op for direkte transmission fra årets keynote speak fra Googles udviklerkonference Google I/O i Mountain View, San Francisco, før aftenen sluttede med after party og networking blandt de i alt 300 deltagere, der talte både programmører og udviklere fra nordjyske IT-virksomheder og studerende fra AAU og UCN. 

Læs presseomtale af eventen her:

> Google kort behøver ikke at være kedelige (Nordjyske)

> Google-arrangement i San Francisco samler fans i Aalborg (TV2Nord)

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune