Green.Click er danmarksmester i innovation

Green.Click har fået overrakt beviset for at være National Champion inden for innovationskategorien UKTI Award for Innovation i Stockholm af European Business Awards.

Den prestigefulde udmærkelse er givet til Green.Click i den internationale virksomhedskonkurrence med den begrundelse, at virksomheden har skabt et banebrydende CRM-system for at effektivisere arbejdet med at lave online marketingkampagner og skabe positive resultater gennem stærke kunderelationer og videndeling inden for online marketing.

”Vi er naturligvis utrolig glade for anerkendelsen. Vi har løst en problemstilling, som sikrer fortsat vækst, succes og kundetilfredshed i et marked med stor konkurrence. Det betyder, at vi ikke kommer til at konkurrere på pris, men til gengæld kan slå på vores store og veldokumenterede viden om og indsigt i, hvad der reelt set giver vores kunder værdi”, fortæller partner og CEO Jan Nygaard fra Green.Click.

Genvundet overblik

CRM-systemet er udviklet som resultat af, at Green.Click har set sig nødsaget til at håndtere en voksende kundeportefølje på over 1.000 kunder. Foruden investeringen i at udvikle CRM-systemet er 13 nye medarbejdere ansat og heriblandt en række kundemanagers med ansvar for relations- og kundepleje. De har fået et unikt overblik over kunder, marketingkampagner og resultater, og til gengæld oplever kunderne en større tilfredshed forbundet med løbende opfølgning, status og justering af marketingkampagner for at opnå de ønskede resultater.

”Medarbejderstaben er øget 38 procent og 300 nye kunder er tilføjet på bare 18 måneder, så CRM-systemet og ansættelser af kundemanagers er et klart udtryk for vores innovative måde at frembringe effektive løsninger, som gør os i stand til at levere tilfredsstillende resultater”, forklarer partner og CEO Jan Nygaard fra Green.Click. 

Vækst gennem videndeling

Som Danmarks mest certificerede Googlepartner kender Green.Click til værdien af at holde medarbejderne opdaterede på de nyeste metoder til at få succes med online marketingkampagner. I forbindelse med innovationsprisen er det også bemærket, at der er arbejdet målrettet for at udbrede den store viden om online markedsføring på nye måder til verden omkring virksomheden. 

”Vi har et dybtfølt ønske om at dygtiggøre kunder, virksomheder i nærområdet og ledige akademikere, så de har bedre forudsætninger for at arbejde målrettet med online markedsføring og samtidig forstå værdien af vores arbejde”, forklarer partner og CEO Jan Nygaard fra Green.Click.

En række kurser med titlen ”Succes Online” er blevet afholdt i samarbejde med blandt andre Google, Foreningen for Dansk Internethandel, IBIZ Center, Erhvervsstyrelsen og mange flere. Her har virksomheder modtaget gratis undervisning af Green.Clicks eksperter, som har præsenteret gode værktøjer til, hvordan de selv kan styrke deres online tilstedeværelse og blive synlige på nettet. Desuden har Green.Click etableret et uddannelsesforløb af 18 uger varighed for ledige i samarbejde med UCN act2learn, hvor kursisterne uddanner sig til Google Certificeret Manager. En stor del af kursisterne har fundet sig et job i en virksomhed, hvor de er i stand til at tune deres online markedsføring. 

Europæisk mesterskab venter forude

I alt er seks danske virksomheder kåret som National Champions i 2016/17 i forskellige kategorier. Frem til den 1. marts 2017 er en offentlig afstemning i gang, hvor Green.Click kan blive sendt videre i konkurrencen om at kunne vinde titlen som europæiske mester i innovation og modtage en pris som ”The 110 Ruban d’Honneur recipients”.

> Se video med begrundelse for, at Green.Click er indstillet til The Award for Innovation

Kontakt

Partner og CEO Jan Nygaard på mobil 69143030 eller jan@greenclickmedia.dk

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune