Leder din virksomhed (også) efter IT/Tech specialister?

Deltag i den kommende IT/Tech kampagne i oktober 2019

Ifølge 27% af DI’s medlemmer er mangel på højtkvalificeret arbejdskraft den største barriere for vækst. Derfor lancerer en række danske erhvervsaktører medio oktober den første nationale talentkampagne for at tiltrække udenlandske Tech specialister til danske virksomheder. Med fortællingen om Danmark som attraktiv karrieredestination, synliggør vi jeres åbne stillinger mindst 20 millioner gange overfor mindst 100.000 udenlandske relevante kandidater med min. 3-5 års erfaring. I kampagnen screener vi efterfølgende kandidaterne baseret på jeres individuelle kriterier. Kampagnen lanceres af Copenhagen Capacity i samarbejde med BR Aarhus, BR Midtvest, Odense Robotics, it-forum og BrainsBusiness.

Derfor skal du deltage

  • Modtag ansøgninger fra kvalificerede kandidater, der matcher jeres rekrutteringsbehov.
  • Få adgang til andre rekrutteringskanaler end I plejer at bruge.
  • Spar tid og ressourcer: Copenhagen Capacity forhånds-screener alle ansøgere og leverer en liste med relevante kandidater.
  • Opnå international eksponering af din virksomhed og jeres ledige jobs.

Sådan fungerer det

  • Kampagnen bliver lanceret i oktober 2019 og kører i 8-10 uger, hvor din virksomhed og jeres ledige stillinger får international opmærksomhed blandt relevante faggrupper.
  • Før kampagnestart tager Copenhagen Capacity en snak med alle virksomheder, der deltager, for at sikre sig det mest målrettede fokus.
  • I får efterfølgende mellem 2 og 10 (nogle gange flere) forhånds-screenede kandidater pr. stilling, I har med i kampagnen.

Pris

Gratis for virksomheder placeret i Region Sjælland (betalt af regionen)

For virksomheder som ikke er placeret i Region Sjælland: 


20.000 DKK for virksomheder med færre end 20 ansatte*

30.000 DKK for virksomheder med mere end 20 ansatte*

5.000 DKK for hvert yderligere job

*for at deltage med op til 3 jobs

Vil du vide mere?

Læs mere om kampagnen her: https://news.copcap.com/industrial-tech-campaign-2019-dk eller ræk ud til os direkte. Vi er altid med på en uforpligtende snak:

Merete Sandager, +45 26922127, msa@copcap.com 

 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune