MapsPeople stormer frem i USA

Deltagelse i Eksportrådets eliteprogram VITUS, finalist i opløbet om årets VITUS-pris, åbning af nyt kontor i Austin, Texas - og nye store kunder på globalt plan. Dét er blot lidt af det, de seneste måneder har budt på for vores medlemsvirksomhed MapsPeople.

Det går godt - rigtig godt - for MapsPeople, der udvikler indendørs navigationsløsninger baseret på Google-teknologi. Faktisk er MapsPeople nu førende på markedet for indendørs navigationsløsninger, og er i dag den eneste nordiske Premier Google Partner ud af i alt 30 på verdensplan. Medarbejderantallet er næsten fordoblet hvert år siden 2015, og på tre år har virksomheden haft en vækst på 255 %.  

I det seneste år har de deltaget i Eksportrådets eliteprogram VITUS, hvor de var blandt de tre finalister i kampen om VITUS-prisen, der gives til den deltager i Eksportrådets eliteprogram VITUS, der har udnyttet deltagelsen til fulde og siden været i stand til at skalere virksomheden yderligere på baggrund af deltagelsen i VITUS.

 > Læs mere om dette i vores artikel "Tre jyske virksomheder i finalen om årets VITUS-pris"

Den 8. september bragte MigogAalborg en portrætartikel, der satte spot på MapsPeoples nyåbnede kontor i Austin og deres indtræden på det amerikanske marked.

> Læs artiklen "Aalborg-firma lander gigantiske ordrer: MapsPeople stormer frem i USA"

 

 

Jonas Berntsen, COO i MapsPeople, står i spidsen for det nye kontor i Austin, Texas.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune