MapsPeople stormer frem i USA

Deltagelse i Eksportrådets eliteprogram VITUS, finalist i opløbet om årets VITUS-pris, åbning af nyt kontor i Austin, Texas - og nye store kunder på globalt plan. Dét er blot lidt af det, de seneste måneder har budt på for vores medlemsvirksomhed MapsPeople.

Det går godt - rigtig godt - for MapsPeople, der udvikler indendørs navigationsløsninger baseret på Google-teknologi. Faktisk er MapsPeople nu førende på markedet for indendørs navigationsløsninger, og er i dag den eneste nordiske Premier Google Partner ud af i alt 30 på verdensplan. Medarbejderantallet er næsten fordoblet hvert år siden 2015, og på tre år har virksomheden haft en vækst på 255 %.  

I det seneste år har de deltaget i Eksportrådets eliteprogram VITUS, hvor de var blandt de tre finalister i kampen om VITUS-prisen, der gives til den deltager i Eksportrådets eliteprogram VITUS, der har udnyttet deltagelsen til fulde og siden været i stand til at skalere virksomheden yderligere på baggrund af deltagelsen i VITUS.

 > Læs mere om dette i vores artikel "Tre jyske virksomheder i finalen om årets VITUS-pris"

Den 8. september bragte MigogAalborg en portrætartikel, der satte spot på MapsPeoples nyåbnede kontor i Austin og deres indtræden på det amerikanske marked.

> Læs artiklen "Aalborg-firma lander gigantiske ordrer: MapsPeople stormer frem i USA"

 

 

Jonas Berntsen, COO i MapsPeople, står i spidsen for det nye kontor i Austin, Texas.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune