Meget tilfredsstillende år for 2operate

2operate har i regnskabsåret 2015/16, som sluttede 30. juni, 2016, skabt et overskud på 2 millioner kroner, hvilket er det bedste resultat hidtil. Selskabet har været igennem en meget positiv periode, hvor man har etableret en ny og stærkere organisation, så man er klar til global vækst.

2operate, som blev stiftet for 7 år siden, er i en sund udvikling. Det viser den netop offentliggjorte årsrapport, der præsenterer et overskud på 2 millioner kroner mod 347.000 kroner sidste år. Overskuddet bygger på et bruttoresultat på 4,6 millioner kroner og skyldes primært de nuværende nordeuropæiske kunder. 2operate, som udvikler og sælger software til fejlfinding i mobilnetværk, har med dette resultat bevist, at man er konkurrencedygtig i et presset nærmarked. Udfordringen bliver nu at etablere sig på attraktive vækstmarkeder i bl.a. Afrika og USA.

På Mobile World Congress i Barcelona i februar i år annoncerede 2operate, at man netop havde færdiggjort version 3.0 af hovedproduktet 2solve. Denne version udnytter Big Data-teknologi til at opnå bedre svartider på meget store mobilnetværk. Efterfølgende har man i august frigivet version 3.1, der indeholder en række forbedringer for brugeren af systemet.

I løbet af det forgangne år var 2operate projektleder for et større projekt under European Space Agency (ESA), hvor man bl.a. kiggede på mulighederne for anvendelse af satellit-netværk til internet-of-things (IoT). I projektet, der blev afsluttet kort før regnskabsåret afslutning, medvirkede desuden Thales Alenia Space fra Spanien og Tele Greenland. Projektet, som er det tredje udviklingsprojekt som 2operate er en del i, forventes at være startskuddet til at 2operate fremover vil være en aktiv spiller i den danske rumindustri.

> Læs hele pressemeddelelsen her

 

 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune