Millionordre til GomSpace

GomSpace er netop blevet udvalgt af britiske Sky and Space Global som leverandør af en konstellation af satellitter. Ordren har en værdi på mellem 35 og 55 mio. Euro.

Den aalborgensiske nanosatelit producent GomSpace, der holder til på Alfred Nobels Vej i Aalborg, har landet sin hidtil største ordre om levering af satellitter til Sky and Space Global.

Ordren til engelske Sky and Space Global (UK) Ltd. har en total værdi på mellem 35 og 55 millioner euro - svarende til mellem 262 og 412 millioner kroner - fordelt over en fireårig periode.

"Vi er meget begejstrede over at være blevet valgt som leverandør på denne spændende opgave for Sky and Space Global. Projektet gør, at Sky and Space Global sammen med GomSpace står over for et egentligt gennembrud, når det gælder den kommercielle brug af nanosatellitter, der flyver i lav kredsløbshøjde," siger Niels Buus, administrerende direktør i GomSpace.

Se video om GomSpaces samarbejde med Sky and Space Global:

 

GomSpace har tidligere leveret tre satellitter til Sky and Space Globals "3 Diamonds mission"

 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune