Nordjysk løsning sælger Smukfest

Pressemeddelselse, Venue Manager, 4. december 2018

Da samtlige partoutbilletterne til Smukfest 2019 i dag blev revet væk på blot 65 minutter var det nordjysk teknologi, der stod for håndteringen.

Det går stærkt, når Danmarks musikhungrende publikum vil have fingre i én af de eftertragtede billetter til Smukfest – og de mange tusinde partout-billetter bliver hvert år revet væk på rekordtid.

Bag succesen står naturligvis en bragende god og dygtig festival, men det er det aalborgensiske firma, Venue Manager - datterselskab til Combine - som står for den tekniske del af selve billetsalget og har gjort det i en årrække efterhånden. Hos Smukfest sætter man også pris på samarbejdet med nordjyderne:
 
”Vi føler os i helt trygge hænder ved Venue Managers håndtering af vores eftertragtede billetter. Vi ved, at det går stærkt – og vi ved, at holdet oppe i Aalborg altid har fuldstændig styr på teknikken, når sluserne for storsalget åbnes op.  Det er ekstremt vigtigt for os at kunne have mest muligt ro i sindet på så travl en dag, og præcis derfor værdsætter vi i høj grad samarbejdet med Venue Manager,” siger Niels Mørk, IT-chef hos Smukfest.

Om løsningen

Venue Manager har leveret en løsning til Smukfest, som ud over billetsalget også omfatter en portal til sikkert videresalg til både kendte og ukendte købere, salg af boformer (opslåede telte mm.), samt håndtering af større grupper af publikum, som ønsker at etablere lejre forud for festivalen for at sikre, at de kommer til at bo sammen i Bøgeskovens festlige uge.

Endelig sørger adgangskontrol fra Venue Manager for ekstra sikkerhed under afviklingen af selve festivalen.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune