Vises mailen ikke korrekt? Klik her

Velkommen til Nyt fra BrainsBusiness december 2015

 

Kære nyhedsbrevsmodtager!

Hermed fremsendes seneste udgave af vores nyhedsbrev "Nyt fra BrainsBusiness", hvor du kan læse de vigtigste nyheder fra den nordjyske IKT-klynge.

God fornøjelse!

Skarpe nyheder fra BrainsBusiness

1) BrainsBusiness Award 2015

Årets BrainsBusiness Award er veloverstået og har endnu engang været en succes. Der var - som altid - fuldt hus ved arrangementet, hvor satellitvirksomheden GomSpace løb af med sejren.

> Genoplev stemningen fra arrangementet her

2) Velkommen til vores nye netværkskoordinator

Vi har pr. 1. december budt velkommen til vores nye netværkskoordinator Kasper Munk-Petersen. Kasper har tidligere været meget aktiv i det nordjyske iværksættermiljø, og vi glæder os til at få nye input, når han bl.a. skal stå for afholdelse af vores netværksarrangementer.

 

Skarpe nyheder fra medlemsvirksomhederne

1) MapsPeople viser vejen i Københavns Lufthavn

Den indendørs navigationsplatform MapsIndoors er klar til brug i Københavns Lufthavn. Allerede nu er løsningen blevet en fast del af lufthavnens app til både Android og iOS, der hver har flere hundrede tusinder downloads. MapsIndoors vil i den nærmeste fremtid også blive integreret i de digitale informationsstande rundt omkring i lufthavnen.

> Læs mere her

2) GateHouse udnævnt til "Interface Champion"

GateHouse er netop blevet udnævnt til "Interface Champion" af det tyske transportmagasin Verkehrsrundhau. Titlen tildeles GateHouse for virksomhedens evne til at samle trackingdata fra flere forskellige systemer i ét interface, der gør informationen overskuelig og forståelig.

> Læs mere her

3) Fortsat fremgang hos RTX

RTX kan endnu engang fremvise pæne regnskabstal og har i 2014/15 fået nye kunder, udviklet nye produkter og ansat nye medarbejdere. Håbet er, at fremgangen fortsætter i 2016.

> Læs mere her

 

Skarpe nyheder fra Aalborg Universitet

1) Mød en af AAU's stjerneforskere: Gert Frølund Pedersen

Blandt finalisterne til årets BrainsBusiness Award var profesor Gert Frølund Pedersen fra AAU's Institut for Elektroniske Systemer. I videoen her kan du høre om hans forskning - og hvordan teknologi opfundet i Nordjylland nu findes i alle verdens smartphones.

2) JUL på Cassiopeia

CISS (Center for Indlejrede Software Systemer), daisy (Center for Data-Intensive Systemer) og Cassiopeia inviterer kontakter og samarbejdspartnere til JUL på Cassiopeia tirsdag den 15. december kl. 14-16.

> Læs mere om det hyggelige arrangement her

 

Decemberhilsener fra BrainsBusiness-teamet:

Berit Brendborg

E-mail

Tlf. 22 86 98 91

Birgit Nøhr

E-mail

Tlf. 29 72 07 01

Helena Peyron

E-mail

Tlf. 25 20 15 63

Iben Bondegaard Andersen

E-mail

Tlf. 20 77 16 37

Kasper Munk-Petersen

E-mail

Tlf.

 

 

 

Kort nyt

Nøgletal

4 nye medlemmer siden sidste nyhedsbrev - velkommen til Business-Network.dk, Fuglsang&Co, Pakke.dk og TKJ Electronics

1368 modtagere af nyhedsbrevet

1752 følgere på Facebook

612 følgere på LinkedIn Company Page

Sociale medier

Husk at følge med på vores sociale medier og få endnu flere nyheder fra os - hver dag!

Facebook

LinkedIn

 


Gør som flere af vores medlemmer - Vis dine kunder og forretningspartnere, at du er medlem af Danmarks stærkeste IKT-klynge - læg logoet herunder på din hjemmeside og link til www.brainsbusiness.dk.


 

 

 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune