Waoo Smart WiFi kåret som bedst

Waoos Smart WiFi, som i Nordjylland forhandles af Bredbånd Nord, er blevet kåret som bedste WiFi-løsning til hjemmet. Kåringen fandt sted ved den internationale konference Wi-Fi Now i London i aftes, hvor Waoos Smart WiFi, som er udviklet i fælleskab med AirTies, vandt foran blandt andre Googles kommende WiFi-løsning.

Waoo har i 5 år ligget forrest i feltet herhjemme ved Loyalty Groups tilbagevendende BrancheIndex for Internet som Bedst i Test, men nu har Waoo også høstet international anerkendelse for deres Smart WiFi, som kom på gaden tidligere i år.

Prisen i kategorien Best In-Home Wi-Fi Product blev uddelt i går i London ved en af verdens førende WiFi-konferencer, Wi-Fi Now, og gik til Waoo og AirTies for i fælleskab at have udviklet en unik skræddersyet slutkundeløsning baseret på MESH-teknologi.

”Vi er mildest talt ekstatiske over dette skulderklap. Vi har sat os for at levere internet som det burde være til danskerne, og prisen viser med al ønskelig tydelighed, at vi er på rette vej. Godt, stabilt og hurtigt WiFi står øverst på ønskelisten hos de fleste internetkunder, og det er vi i stand til at levere – i en kvalitet der er længder foran andre udbydere i Danmark,” siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo, efter modtagelsen af prisen.

Juryen lagde i sin bedømmelse vægt på anvendelsen af avanceret teknologi, design, prisniveau og vækstpotentiale, og her har Waoo’s Smart WiFi vist sig at være den stærkeste nominerede i det internationale felt, som bl.a. bestod af Googles WiFi-koncept. Især det faktum, at Waoo og AirTies er en af de første i verden til at være på markedet med en forbrugerløsning baseret på AirTies MESH-teknologi, har haft indflydelse på afgørelsen.

”AirTies’ MESH-system er udviklet udelukkende med henblik på at levere den bedste WiFi-oplevelse i hjemmet, og teknologien er flere år foran konkurrenterne. Med tilføjelsen af Remote Monitoring System, vil Waoo straks kunne opdage evt. problemer med kundens WiFi, og tilbyde en førsteklasses service og support på WiFi-installationen. Et andet gennembrud er klientstyring, som sikrer, at brugernes trådløse enheder altid er forbundet til det access point, der giver den bedste performance i hjemmet”, siger Peter White, formand for juryen, CEO i Rethink Technology Research.

WiFi bliver et konkurrenceparameter

Waoo har med lanceringen af Waoo Smart WiFi sat retningen for, hvad man kan forvente af sit trådløse internet.

”WiFi er et parameter, som vi internetudbydere må konkurrere på, ligesom vi har gjort på hastighed og stabilitet i mange år. Det ser vi som en særdeles positiv udvikling for kunderne, og de seneste måneders efterspørgsel på vores Smart WiFi indikerer, at vi har ramt centrum af skiven,” siger Jørgen Stensgaard.

Nordjyderne vil også have Smart WiFi

Hos Bredbånd Nord oplever man også en stor efterspørgsel fra nordjyderne på de nye fiberpakker, som inkluderer Smart WiFi:

”Der er ingen tvivl om, at vi har ramt et reelt behov hos kunden.”, fortæller Claus Frank Sørensen, salgs- og marketingdirektør hos Bredbånd Nord. ”Vores Standard WiFi kan stadig dække de fleste familiers behov, men har man særlige behov, fordi man har et stort hus – eller andre hensyn gør det – kan man nu vælge en løsning, som sikrer bedre dækning i hele huset. Og det er der mange, der er interesseret i. ”

Waoo er udover prisen som årets WiFi-produkt til hjemmet også nomineret i kategorien Best Wi-Fi Service Provider ved Wi-Fi Now Awards 2016 torsdag den 27. oktober.

 

 
Kontakt

  • Salgs- og marketingdirektør Claus Frank Sørensen, Bredbånd Nord, cfs@bredbaandnord.dk, tlf. dir. 42552050 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune