Om BrainsBusiness

Den nordjyske IKT-klynge BrainsBusiness er samlingspunktet for det nordjyske IKT-miljø. Klyngen er en unik platform for innovation mellem erhvervsliv og forsknings- og uddannelsesinstitutionersamt bindeleddet til offentlige myndigheder.

Klyngen udgør det tredjestørste IKT-miljø i Danmark med godt 10.000 arbejdspladser og en samlet omsætning på 17. mia. kr.

Det overordnede mål for BrainsBusiness er at bidrage til, at den nordjyske IKT-klynge anerkendes som en af de mest attraktive og konkurrencedygtige IKT-klynger i Europa, og vi indgår derfor i en række nationale og internationale samarbejder med andre førende klynger i Skandinavien og resten af Europa.

Ud over at arbejde for at styrke og udvikle det nordjyske IKT-miljø udgør BrainsBusiness også en vigtig brobygger til en lang række andre brancher, hvor IKT spiller en afgørende rolle i produkter og arbejdsprocesser. Vores overordnede fokus er fremme af IKT som en enabling technology, som illustreret herunder (klik på billedet for stor udgave):


Strategisk partnerskab med it-forum

BrainsBusiness indgår i et strategisk partnerskab med it-forum. 

Sammen dækker de to klynger IT-erhvervet i hele Jylland og giver vores medlemmer adgang til endnu bredere vifte af arrangementer, samarbejdspartnere og kunder. 

> Læs mere om partnerskabet her

 


Se præsentationsfilm:

Læs årsberetning 2018:


3 X guld!

BrainsBusiness er i 2013, 2016 og 2019 blevet tildelt en guldmedalje af EU-kommisionen for at være en af Europas mest velfungerende klynger. I 2013 var det første gang i Danmark, den prestigefyldte medalje blev tildelt en regional klynge, og første gang, den blev givet til en IKT-klynge. 

BrainsBusiness markerer sig derved som en af de fremmeste klyngeorganisationer i Europa.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune