Strategisk partnerskab med it-forum

BrainsBusiness har indgået et strategisk partnerskab med it-forum.

Partnerskabet vil tage form af samarbejde omkring en række aktiviteter, herunder konferencer, seminarer og temaforløb, innovationsforløb og -workshops, gensidig kommunikation af nyheder og arrangementer samt samarbejde om større fælles aktiviteter.

For vores medlemmer betyder det nye partnerskab en endnu stærkere klynge og et endnu stærkere netværk:

  • Mulighed for at møde nye kunder, leverandører og samarbejdspartnere fra hele Jylland - it-forum tæller i alt 450 medlemmer
  • Adgang til et bredere udvalg af faglige arrangementer - BrainsBusiness-medlemmer kan deltage i it-forums arrangementer på samme vilkår som it-forums egen medlemmer og vice versa
  • Større synlighed og øget gennemslagskraft - de to klynger dækker samlet over 30.000 IT-arbejdspladser, hvilket gør os lige så store som Storkøbenhavn
  • Direkte adgang til større synlighed for nyheder og produkter, da vi løbende vil viderebringe nyheder, arrangementer og virksomhedsprofiler fra hinandens medlemmer i nyhedsbreve (i alt 4700 modtagere), på de sociale medier (i alt 3500 følgere på Facebook, 1200 følgere på LinkedIn) mv.
  • Lettere adgang til nye kontakter i IT-erhvervet i Midt- og Sønderjylland da it-forum kan fungere som direkte indgang til de kompetencer, vores medlemmer har brug for.

Herudover vil der foregå en række strategiske samarbejder "behind the scenes", således at vi i fællesskab kan yde jer en endnu bedre og mere værdiskabende medlemssservice. 

> Kom bag om partnerskabet - se fakta og udvalgte cases fra de to klynger her

> Læs pressemeddelelsen "Ny jysk it-bastion med 600 medlemsvirksomheder" her

Ved spørgsmål omkring det strategiske partnerskab kan du kontakte Birgit Nøhr, bpn@brainsbusiness.dk 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune