BrainsBusiness Lunches

BrainsBusiness afholder løbende "lunches", hvor udvalgte virksomhedsledere inviteres på frokost og en snak om mulighederne indenfor et konkret tema eller fagområde. Til BrainsBusiness Lunch diskuteres konkrete emner, virksomhedsudfordringer eller fremtidige BrainsBusiness-tiltag.

Konceptet BrainsBusiness Lunch består af:

  • Halvanden times frokost for inviterede ledere sammen med repræsentanter fra BrainsBusiness' ledelse.
  • Emnet, der er givet på forhånd, og som danner baggrund for valget af de inviterede ledere den aktuelle dag.
  • Opfølgningsmail med sum-up af indhold samt information om fremtidige tiltag, der eksempelvis kan medvirke til at løse de udfordringer, der er blevet diskuteret på mødet.

Til disse frokoster involverer vi de medlemsvirksomheder og uddannelsesinstitutioner, som passer til de konkrete udfordringer og emner. Dette giver medlemmerne mulighed for at byde ind med deres erfaringer indenfor muligheder og udfordringer, der opstår i arbejdet med et givent emne, så vi i endnu højere grad kan skræddersy vores aktiviteter og indsatsområder til at imødegå vores medlemmers behov.

Det kan vi hjælpe med:

  • Faglige og forretningsmæssige emner inden for en bred vifte af temaer, der er relevante for det nordjyske IKT-miljø.

 

foto:colourbox

Interesseret i at høre mere om vores BrainsBusiness lunches? 

Kontakt Birgit Nøhr på tlf. 29 72 07 01.


Deltagerudtalelse

"Konceptet holdt 100%.

Chefen for Wrists danske operationer, Lars Madsen, fremlagte et par logistikproblemstillinger fra deres dagligdag. Disse problemstillinger blev belyst fra flere forskellige sider. Lige fra et overordnede teoretisk forskningsperspektiv til konkrete løsningsforslag.

Selve bredden i løsningsaspekterne var ikke så overraskende, men deltagernes evne og vilje til at bygge videre på andre ideer og kompetencer var imponerende. Det var super inspirerende at høre de andre deltagers tilgange til problemstillingerne, og jeg forlod mødet positivt overrasket og meget inspireret.

Efterfølgende har jeg arbejdet videre med et par af mødedeltagerne om konkrete ideer." 

- Peter Sperling, Business Development Manager, Trifork

 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune