Executive dinners

BrainsBusiness afholder to gange årligt ‘executive dinners’, hvor virksomhedsledere fra virksomheder med 50+ ansatte inviteres til et eksklusivt arrangement, der både byder på indlæg ved en fremstående person fra dansk erhvervsliv eller politik og rig mulighed for netværksdannelse og fortrolig erfaringsudveksling, sparring og drøftelse af relevante emner for ledere på dette niveau.

En executive dinner består således af:

  • Fagligt oplæg fra en erhvervs-VIP - folketingspolitiker, toneangivende erhvervsperson på nationalt plan o.lign.
  • Middag (sponsoreret af værtsvirksomheden) med andre toneangivende virksomhedsledere.

BrainsBusiness inviterer hver gang udvalgte virksomhedsledere med udgangspunkt i temaet og oplægsholderen den pågældende gang. Målet er at give vores medlemmer adgang til et eksklusivt fællesskab af ligestillede virksomhedsledere samt skabe et fortroligt forum for erfaringsudveksling, sparring og faglig udvikling for virksomhedsledere på højt niveau.

Interesseret i at deltage i en Executive Dinner? 

Kontakt Birgit Pia Nøhr, tlf. 29 72 07 01.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune