Fagspecifikke netværk (fokusnetværk)

Gennem BrainsBusiness kan virksomhedens medarbejdere få adgang til en række fagspecifikke netværk. Nogle er gratis, mens andre opkræver deltagerbetaling - dette afhænger af netværkets form.

Netværkene fungerer som fortrolige fora, hvor der er mulighed for erfaringsudveksling og sparring. Ofte tager møderne udgangspunkt i en konkret case/udfordring fra en af de deltagende virksomheder. 

En række af vores netværk kører desuden i tæt samarbejde med forskningsgrupper på Aalborg Universitet og giver et indblik i den nyeste forskning på de respektive områder.

Det kan vi hjælpe med:

Vi har pt. følgende fokusnetværk:

 

 

Interesseret i at deltage i et af vores fagspecifikke netværk?

Kontakt Sofie Toft på tlf. 99 40 38 65 eller se kontaktpersonen for hver enkelt netværk på netværkets side.

Nogle af vores netværk og netværksarrangementer er, mod betaling, åbne for ikke-medlemmer. Kontakt os for at høre nærmere.


Deltagerudtalelse

"Jeg får inspiration fra arrangementerne med de mange gode oplæg og debatter, som herigennem også styrker min fascination og passion for at skabe de bedst mulige brugeroplevelser med udgangspunkt i at styrke de forretningsmæssige værdier.

Jeg har ofte oplevet, at mange misforstår og er misinformeret omkring begrebet UX, og her ser jeg, at netværket kan give en god grobund for erfaring og vidensudveksling omkring begrebet, og hvordan vi hver især kan sikre, at begrebet kommer til sin ret i anvendelse.

Ikke mindst ser jeg netværket som en rigtig god mulighed for at opbygge nye relationer med samme passion som jeg selv."

Pia Lilja, oplevelsesdesigner, Telenor, om deltagelsen i fokusnetværket User Experience.

 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune