Innovationsforløb

BrainsBusiness arbejder med at facilitere innovationsforløb om konkrete udfordringer i en eller flere virksomheder. Innovationsforløbet skal omhandle en konkret udfordring fra deltagerne, og processen består af:

  • To 2-timers opstartsmøder, hvor målet for innovationsforløbet afklares. Virksomheden præsenterer sin udfordring, og det endelige tema for forløbet fastlægges.
  • Tre 4-timers workshops for virksomhedens ledelse og/eller udvalgte medarbejdere. Her arbejder alle deltagere med virksomhedens udfordring på baggrund af de udvalgte metoder. 
  • En 8-timers kick-off workshop for hele virksomheden, hvor den udviklede procedure eller løsning præsenteres for medarbejderne.
  • Et opfølgningsmøde med evaluering og feedback på innovationsforløbet. 

Til disse forløb involverer vi de medlemsvirksomheder og uddannelsesinstitutioner, som passer til de konkrete udfordringer. Dette giver medlemmerne mulighed for at byde ind med deres kompetencer, netværke med andre deltagere og mulighed for at arbejde videre med de forslag til løsninger, der kommer frem i løbet af processen.

Det kan vi hjælpe med:

Temaet for innovationsforløbet afhænger af virksomhedens udfordring og kan eksempelvis være:

  • Anvendelse af virksomhedens teknologier i nye sammenhænge
  • Optimering af interne processer i virksomheden
  • Præsentation og modning af produktideer
  • Afdækning af nye markeder.

 

 

Interesseret i, hvordan I kan udvikle jer gennem et innovationsforløb?


Kontakt Birgit Pia Nøhr, tlf. 29 72 07 01.

Innovationsforløb tilbydes mod betaling. Kontakt Birgit Nøhr for mere information.


DELTAGERUDTALELSE

"Ideen bag IHL-konceptet udspringer fra et initiativ fra BrainsBusiness. Intelligent Systems, Qubiqa og en række andre virksomheder fra BrainsBusiness og Intelligent Logistiknetværket deltog i et forløb, hvor formålet var at afklare veje og faldgruber, når der skal leveres velfærdsteknologi til sundhedssektoren.

På baggrund af dette forløb startede Intelligent Systems og Qubiqa et samarbejde om at udvikle et intelligent logistikkoncept – altså starten på IHL, som vi nu skal udvikle og afprøve. BrainsBusiness har været en drivende faktor i at virkeliggøre projektet og få det så langt, som det er nu."

Niki Nicolas Grigoriou, CEO, Intelligent Systems, om virksomhedens deltagelse i innovationsforløbet Technology Road Mapping, som førte til et millionprojekt om Intelligent Hospitals Logistik under Markedsmodningsfonden.(Kilde: RN.dk)

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune