Netværksarrangementer og konferencer

Alle medarbejdere i vores medlemsvirksomheder har gratis adgang til vores arrangementer samt adgang til alle it-forums arrangementer på lige vilkår med it-forums medlemmer.

Vi afholder løbende netværksarrangementer, workshops, seminarer og konferencer om en bred vifte af emner, herunder en række temaforløb over samme emne.

Arrangementerne annonceres på vores hjemmeside, og derudover udsender vi hver anden uge en arrangementskalender med oversigt over vores egne kommende arrangementer samt kommende arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere (herunder medlemsvirksomheder). Tilmeld dig vores nyhedsbrev her, hvis du er interesseret i at modtage vores arrangementskalender.

Vi samarbejder desuden med en række IT-brancheforeninger og IT-fora, der fungerer ligesom BrainsBusiness. Samarbejdet betyder, at medlemmer af BrainsBusiness har adgang til arrangementer i de andre IT-fora på lige fod med deres medlemmer. Se disse fora her.

Det kan vi hjælpe med:

  • Kompetenceudvikling
  • Udvidelse af professionelt netværk
  • Erfaringsudveksling og sparring med andre deltagere med samme stillingsbetegnelse (og udfordringer)
  • Brobygning til potentielle samarbejdspartnere og forretningsforbindelser
  • Adgang til den nyeste forskning og viden om specifikke IKT-relevante emner.

Har du spørgsmål om vores arrangementer eller forslag til temaer for fremtidige arrangementer?

Så kontakt os her.

De fleste af vores arrangementer er, mod betaling, åbne for ikke-medlemmer. Læs mere på hvert enkelt arrangement.


DELTAGERUDTALELSE

“Det, vi gør rigtig godt, er networking. Jeg ved ikke, hvorfor vi måske gør det bedre her end andre steder, men jeg oplever, at folk er utroligt åbne.

Når man er ude til et arrangement, fx i BrainsBusiness-sammenhæng, så løber man altid ind i nye, spændende mennesker, og jeg har selv oplevet adskillige gange, at det så er blevet efterfulgt af, at man selvfølgelig lige udveksler nogle visitkort, og så mødes man i enten den ene eller den anden virksomhed for lige at diskutere et eller andet efterfølgende.

Og det kan så også resultere i forretninger sammen nogle gange, og nogle gange så hjælper vi bare hinanden. ”

Jens Christian Lindof, Vice President, RTX Telecom A/S

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune