Samarbejde med Aalborg Universitet

Med Aalborg Universitet som kernepartner og en del af BrainsBusiness' sekretariat placeret på AAU, har vi tæt kontakt til forsknings- og uddannelsesmiljøer i absolut verdensklasse.

Vi afholder ofte arrangementer i samarbejde med (eller med deltagere fra) både AAU og virksomheder og hjælper også jævnligt med at skabe kontakt, når virksomheder søger forskningskompetencer, eller forskere søger samarbejdspartnere til studenter- eller forskningsprojekter. Vi er desuden medarrangør af den årlige Samarbejdsmesse, hvor studerende fra Institut for Elektroniske Systemer og Institut for Datalogi får mulighed for at møde en række virksomheder for en uformel snak om fremtidige jobmuligheder. 

Det kan vi hjælpe med:

  • Kontakt til forskere.
  • Kontakt til studerende.
  • Kontakt til uddannelser.
  • Kontakt til AAU Matchmaking.
  • Kontakt til forskningsmiljøer.
  • Kontakt til projektkoordinatorer.
  • Kontakt til Patent- og Kontraktenheden.

 

 

Har du brug for kontakt til personer på Aalborg Universitet?

Kontakt Birgit Pia Nøhr, tlf. 29 72 07 01, eller Berit Brendborg, tlf. 22 86 98 91.


MEDLEMSUDTALELSE

”Universitetet er vigtigt for os. De udklækker kvalificeret arbejdskraft, og vi har i øvrigt også stor glæde af at samarbejde med de studerende.

Den direkte kontakt mellem Dataproces og universitet blev knyttet via BrainsBusiness, og vi har siden haft en god, konstruktiv dialog.På det seneste omkring et fælleseuropæisk Open-Data-forskningsprojekt, der med støtte fra Horizon 2020 vil afsøge værdien af Open Data i et borgernært og lavpraktisk perspektiv. Aalborg Universitet spiller en central koordinerende rolle i projektet, mens Dataproces deltager som platformsleverandør og teknisk sparringspartner.”  

Morten Lindblad, direktør, Dataproces

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune