Serviceydelser

Som medlem af BrainsBusiness får du som virksomhed/organisation adgang til en lang række serviceydelser.

Ofte er ydelserne gratis, når du er medlem; dog er nogle større ydelser mod betaling. De gratis ydelser er gratis for alle virksomhedens medarbejdere.

Du kan læse mere herunder om, hvilke tilbud du kan gøre brug af hos os.

Netværksarrangementer og konferencer

Kompetenceudvikling, netværk og faglig sparring - det er blot noget af det, du og dine medarbejdere/kollegaer kan få ud af at deltage i vores arrangementer.

Living Labs

Få afprøvet dine teknologier, produkter og services i en virkelig brugskontekst og få indblik i de muligheder og udfordringer, der kan opstå, når almindelige brugere anvender dine teknologier.

Gratis jobportal

Som medlem af BrainsBusiness kan I gratis få annonceret ledige stillinger på vores velbesøgte jobportal samt på facebooksiden Os der elsker tech i Nordjylland.

Synlighed

Få øget synlighed regionalt, nationalt og internationalt gennem BrainsBusiness. Vi deler gerne dine gode historier, og vi bruger jævnligt medlemslogoer og -udtalelser i vores markedsføringsmateriale.

Innovationsworkshop

Få sat spot på en udfordring eller idé i din virksomhed, eller bidrag med ekspertviden på en anden virksomheds/organisations udfordring, når vi afholder faciliterede innovationsworkshops.

Innovationsforløb

Få et faciliteret innovationsforløb om en specifik udfordring i virksomheden. Fokus kan fx være optimering af arbejdsprocesser i virksomheden eller anvendelse af teknologi i nye sammenhænge/markeder.

MatchMaking

Har du brug for en IKT-virksomhed eller -forsker med en specifik kompetence? Ring til os - vi kan med stor sandsynlighed hjælpe med kontakt til lige netop den person, virksomhed eller fagmiljø, der kan hjælpe dig.

Samarbejde med Aalborg Universitet

Med Aalborg Universitet som kernepartner har vi tæt kontakt til forsknings- og uddannelsesmiljøer i absolut verdensklasse. Brug os, hvis du gerne vil i kontakt med forskere eller studerende.

Fagspecifikke netværk (fokusnetværk)

Kom med i et af vores fokusnetværk og få adgang til værdiskabende sparring, erfaringsudveksling og videnoverførsel. Blandt deltagerne er virksomheder og forskere inden for din branche.

Strategisk partnerskab med it-forum

BrainsBusiness' strategiske partnerskab med it-forum betyder, at BrainsBusiness-medlemmer har adgang til alle it-forums arrangementer på lige fod med it-forums medlemmer.

BrainsBusiness Lunches

BrainsBusiness afholder løbende "lunches", hvor udvalgte virksomhedsledere inviteres på frokost og en snak om mulighederne indenfor et konkret tema eller fagområde.

Executive dinners

BrainsBusiness' Executive Dinners samler udvalgte direktører fra større virksomheder til en eksklusiv middag med en udvalgt nøgleperson fra det danske erhvervsliv, regeringen o.lign.

Adgang til nye markeder

Få hjælp af BrainsBusiness til at komme ind på nye markeder. Vi kan hjælpe med fx studieture, større synlighed eller netværksarrangementer med internationale kontakter.

SmartCityTech: Få dine produkter ud på nye internationale markeder

Arbejder du med Smart City-produkter eller services? Så kan du gennem det europæiske samarbejde SmartCityTech få hjæp til at komme ind på to markeder med enormt potentiale: Singapore og USA.

DIH^2: A Network of Robotics DIHs for Agile Production

Udvikler eller forhandler du robotter - eller leverer du teknologi eller services til virksomheder, der gør? Så bliv en del af vores Digital Innovation Hub med fokus på robotteknologi. Herigennem kan du få adgang til at deltage i udviklingsprojekter med andre europæiske robotvirksomheder.

Kontorplads og mødelokaler i udlandet

Få adgang til gratis lån af kontorplads eller mødelokaler i udlandet gennem det internationale Business Roaming Agreement, som BrainsBusiness er en del af.

EU-funding

Som medlem af BrainsBusiness har du mulighed for at gøre brug af vores medarbejder Jonas Hansens specialviden om EU-funding. Jonas har sin daglige gang i Norddanmarks EU-kontors afdeling i Bruxelles, men besøger jævnligt Nordjylland for at mødes med nuværende og potentielle nordjyske EU-projektdeltagere.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune