SmartCityTech: Få dine produkter ud på nye internationale markeder

Som udløber af det store europæiske klyngeprojekt CLINES, der blev afsluttet i 2016, er BrainsBusiness med i en europæisk klyngealliance ved navn SmartCityTech. Alliancen arbejder på at hjælpe virksomheder, der arbejder med Smart City-teknologier, ind på nye spændende markeder.
 
Der vil således i 2018 blive arrangeret en fælles tur for virksomheder og forskere til en Smart City-event i Singapore, og i 2019 til en event i USA. Sideløbende med dette arbejder alliancen bl.a. på udvikling af en forretningsmodel for virksomheder, der ønsker at komme ind på disse markeder, og der indsendes ansøgninger til fælles EU-projekter under Horizon 2020 INNOSUP-calls.
 
I regi af BrainsBusiness deltager forskere fra CISS – Center for Indlejrede Software Systemer samt Business Model Design Center i arbejdet. Ud over BrainsBusiness deltager også den danske energiklynge House of Energy samt klynger fra Tyskland, Belgien, Spanien, Frankrig og Italien.

Det kan vi hjælpe med:

  • Formidling af Smart City-events, der kan være relevante for danske virksomheder.
  • Deltagelse i studieture til relevante nye markeder: Singapore og USA.
  • Netværksdannelse med andre europæiske virksomheder og forskere, som arbejder inden for udvikling og anvendelse af Smart City-teknologier.
  • Udvikling af forretningsmodeller for, hvordan danske/europæiske virksomheder kan bringe deres Smart City-produkter og –teknologier ud på andre internationale markeder.
  • Facilitering af dansk deltagelse i ansøgninger til INNOSUP-calls.

Interesseret i at få dine Smart City-produkter eller -teknologier ind på nye markeder?

Kontakt Birgit Pia Nøhr, tlf. 29 72 07 01.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune